Groenten kweken in een schanskorfbed

Groenten kweken in een schanskorf verhoogd bed

Een groot bed van steen is niet altijd zichtbaar in de kamer, daarom is het ook mogelijk om deze in te laten werken en gereed te maken voor een hoger comfortniveau. We zijn hier te laat voor en krijgen tips voor het vol- en planten van groenten.

 

Voordelen van aanvullende bedden voor groenteteelt

Bedden hoe hoger boven de grond zijn gepland, ervoor zorgen dat je in de tuin kunstwerken maakt zonder je rug te belasten. Als het weer warmer wordt, kunt u volgend jaar beginnen met verbouwen. Dit resulteert in een snellere en hogere snelheid aan de deur van de goede toevoer van maximaal in het verlaagde bed. Er zijn ook minder problemen met het gebrek aan speling. Het enige wat je kunt doen is een warmer bed met water hebben, vooral in de zomer.

Verhoogde bedden gemaakt van draad en stenen manden

Bij klasseieke dubbele bedden van Schanskorven wordt de ruimte tussen het binnenste en het buitenste rooster opgevuld met stenen. Dit is een natuurlijk, robuust apparaat. Het stenen beddengoed kunt u in onze onlineshop bestellen in standaardmatten of maatwerkmatten. Een andere optie voor de draadkabel dan de gebruikte bedden, ijskoud helemaal geen natuurlijk. De voorruit is geweven met vlies van kokosmatten, zorgvuldig beplant.

Schanskorfbedden gepland op de juiste manier

In principe is het merendeel van de groenvoorzieningen en de problemen in de verlaagde bedden gepland. Hij bidt altijd dat de weekendplannen pompeus zullen zijn, zonder moed. Afhankelijk van de grootte van het bed waren individuele varianten van gemengd gepland. Niet alle soorten kunnen een echt goed product zijn met de beste kwaliteit. Woorden en sla zijn bijvoorbeeld heel goede partners, terwijl tomaten en paprika's dat nooit zijn.

Bij het rangschikken van de planten moet je rekening houden met de grootte van de planten. Grote groenten horen in het midden, kleinere aan de rand - zo krijgen alle plannen voldoende licht. De hogere temperaturen in de grond kunnen ook gebruikt worden als er een aantal squadrons naar de voorkant van het huis zijn gebracht. Een omhulsel van folie of vlies beschermt het product. Uiteraard kunnen wij ook een bed bouwen dat gepland is.

Verhoogde bedden op de juiste manier gevuld

Net zo belangrijk dan het deel van de planten is de juiste vulling. Dit kan in een paar woorden worden gezegd, die vaak in de boventeenrichting worden gebruikt. Het daaruit voortvloeiende bed is nooit volledig behandeld. Op sommige plaatsen kun je beginnen met rijshout, gevolgd door ruwe compost en tot slot humusaarde. Vooral in het eerste jaar was de aanvoer in het bed zo goed dat in het begin alle planten een hoge opbrengst moesten realiseren. De veel betaalbare nodig hebben, zoals kool, tomaten, komkommers of preis zijn gepland.

Volgende lezen

Schanskorven als ruimteverdeler in de tuin: verhoogde bedden, muren en zuilen

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.