Schanskorven als ruimteverdeler in de tuin: verhoogde bedden, muren en zuilen

Schanskorven als ruimteverdeler in de tuin: verhoogde bedden, muren en zuilen

Binnenshuis zijn planken of gordijnen ideaal om verschillende woonzones op te delen. Heggen of potplanten worden gebruikt om de buitenruimte te structureren. Schanskorven zijn ook geschikt als ruimteverdeler in de tuin.

Verhoogd schanskorfbed als afscheiding in de tuin

Gezellige en afgelegen hoekjes worden bijvoorbeeld gecreëerd als je schanskorven als verhoogde bedden gebruikt om verschillende gebieden van elkaar te scheiden. Het is bijvoorbeeld praktisch als je het terras apart van het gazon wilt inrichten. In dit geval fungeren de verhoogde bedden van steenkorven als ideale ruimteverdelers. Aangezien de verhoogde bedden verkrijgbaar zijn in verschillende afmetingen, zijn er tal van mogelijkheden om ze op een originele manier te gebruiken om de tuin in te delen. Zelfs verhoogde schanskorven om hoeken zijn mogelijk - stuur ons gewoon een bericht via het contactformulier.

Gabionwanden als ruimteverdeler

Schanskorven, die meestal dienen als geluids-, wind- en privacyschermen, kunnen ook worden gebruikt als originele ruimteverdelers. Hiervoor zijn halfhoge schanskorven geschikt, zodat het geheel er niet te volumineus uitziet. Dit scheidt visueel bepaalde zones in de tuin, zoals de eethoek en de ontspanningsruimte. Afhankelijk van je smaak kun je ze op de klassieke manier opvullen met stenen, maar ook creatief met gekleurd glas, hout en andere materialen. 

Ruimteverdeler schanskorfzuilen

Gabionzuilen, die verkrijgbaar zijn in ronde en vierkante vormen in de Gabiona online shop, kunnen ook worden gebruikt om groene ruimtes op te delen. Voor een originele indeling van de tuin is het bijvoorbeeld een goed idee om meerdere stenen zuilen op gelijke afstand naast elkaar te plaatsen. De stenen manden dienen overigens ook als klimrek voor klimplanten en creëren zo een idyllische sfeer.

 

Weiterlesen

Groenten kweken in een schanskorf verhoogd bed

Hinterlasse einen Kommentar

Diese Website ist durch reCAPTCHA geschützt und es gelten die allgemeinen Geschäftsbedingungen und Datenschutzbestimmungen von Google.