Schanskorven als ruimteverdeler in de tuin: bedden, muren en zuilen

Schanskorven als ruimteverdeler in de tuin: verhoogde bedden, muren en zuilen

Binnenshuis zijn planken of gordijnen ideaal voor diverse woonzones op te delen. In de bouwconstructie is gebruik gemaakt van Heggen potplanten. Schanskorven werd ook als ruïne in huis gestuurd.

Verhoogd schanskorfbed als afscheiding in de tuin

Gezellige en afgelegen hoekjes zijn bijvoorbeeld gemaakt als je schanskorven als extra bedden die in verschillende ruimtes van elkaar worden gebruikt om te scheiden. Het is praktisch net zo praktisch als altijd dat de terrassen naast het tuinhuisje kunnen worden ingericht. In het geval dat de dode bedden van steenkorven ideale ruïners zijn. Omdat de beschikbare bedden verkrijgbaar zijn in verschillende afmetingen, zijn er tal van mogelijkheden om ze op een originele manier te gebruiken om de tuin in te delen. Zelfs veroorzaakt schanskorven om hoeken zijn mogelijk - stuur ons gewoon een melding via het contactformulier.

Schanskorfwanden als ruimteverdeler

Schanskorven, waarvan de meest voorkomende dienen als geluids-, wind- en privacyschermen, kunnen ook als originele ruïne worden gebruikt. In dit geval worden stukken van halve grootte verzonden, waardoor het volume niet voldoende is. Hiermee worden visueel zichtbare zones in het gebouw gescheiden, waaronder de eethoek en de ontspanningsruimte. Afhankelijk van je smaak kun je ze op de klasseieke Mannier opvullen met stenen, maar ook creatief met gekleurd glas, hout en andere materialen.

Ruimteverdeler schanskorfzuilen

Gabion zuilen, die in ronde en vierkante vormen te koop zijn in de Gabiona online shop, kunnen ook gebruikt worden in grote ruimtes op te delen. Voor een origineel ontwerp van het product zit er een goed idee in de zee dat gemakkelijk van de plek kan worden verwijderd. De stenen muren dienen ook als klimaattoevluchtsoord voor airconditioning en creëren een idyllisch meer.

Volgende lezen

Groenten kweken in een schanskorf verhoogd bed

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.